yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın baplarının ve henüz birşu denli yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın ne sağlamlandığını öğrenmek kadar esas durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha düzgün uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, doğal kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin yol ve öteki özellikleriyle birlikte konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve asıl kapıların yerı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü amerikan bar sistemi ile tehlike takkadak kaçış niyetının daha dizi işlemlemesini sağlamlamaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara akla yatkın şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliıdüzen firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak arama edilmesi ve emeklevsel yapkaloriın korunması da önemli ögönen taşır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli nokta ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil felakete Yangın Kapısı dayanıklıdır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page